Фирма "Компир" в Самоков

“Компир” е най-големият преработвател на български картофи, като само за 2017г. дружеството изкупува над 10 хиляди тона картофи от различни области на България.

Фирма “Василев и Тодоров” ООД и търговската марка “Компир” с седалище на дружеството в Самоков стъпват на пазара през 2010 г.

В началото бе пуснат в експлоатация на цеха за белени картофи по патентованата технология за обработка против потъмняване.

Последователно през годините бяха внедрени още производствени линии – за белене, сортировка и пакетаж на необелени картофи, линия за измиване на необелен картоф, както и различни машини за опаковане. Паралелно с производствените мощности Компир развива и собствен логистичен парк от хладилни, товарни и лекотоварни автомобили. “Компир” гарантира сигурни доставки, спазвайки всички изисквания за съхранение по време на транспорт. През 2018 г. складовите площи за съхранение на картофи достигнаха 6 000 кв.м. Капацитетът на Компир през 2018 г. достигна 120 тона продукция на ден.

В края на 2017 г. фирма “Компир” защити и най-високия стандарт за качество на храни в света. Това стана след години усилия, в които компанията в Самоков влагаше най-доброто в развитието на бранда за производство на картофи. IFS стандартът е издаден от най-реномираната фирма в света за контрол на качеството SGS с изключително високия процент покриваемост на стандарта - 96,43.

Сертификатът нарежда “Компир” сред малкото фирми в сферата на преработка на плодове и зеленчуци, които покриват високия стандарт в европейски мащаб. Голямите инвестиции позволиха на Компир да предложи голямо разнообразие от видове картофи и разфасовки за всеки вкус и предназначение. През годините бяха изградени отлични условия за труд както в производствените цехове, така и в зоните за почивка и хранене.

Мисията на дружеството е да бъде доверен партньор на клиентите си и да гарантира сигурност в качеството, количеството, навременната доставка и добрата пазарна цена, спазвайки най-високите стандарти за управление на качеството в света.

Подбран сорт – спрямо използването/предназначението. Абсолютно чисти – без черни точки, механични наранявания и т.н., 100 % влагане без фира – лесно следене на наличност, ревизиране, разходни норми.

“Компир” е гаранция за качество!

joomlamodniyportal.ru

тел.: 0700 900 89

тел.: 0722 90004

Факс: 072298844

E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.kompir.bg

Работно време: Понеделник – Събота 6:30ч. – 18:00ч

Неделя 9:00ч. – 17:00ч

 

Как да стигна до магазин Компир в Самоков    Магазин Компир в Самоков - панорама 360°

Адрес - Самоков 2000, ул. Софийско шосе №30А