Маргарита и Марина Бочеви

Маргарита Бориславова Бочева е от гр. Самоков ученичка във втори клас на ОУ"Христо Максимов". В нашето читалище "Младост"-2003 г. пее от 5 годишна възраст .През това време тя участва във всички градски тържества, откриване на Европейски състезания по борба ,  волейбол, ски сезон Боровец ,награда за най–добър полицай на годината, Рали "България".На фестивал"Малешево пее и танцува" Общ. Струмяни–специална награда,в  Двореца на децата– София медал за популярна музика и песен на Международен детски фестивал за таланти !

В момента Маргарита е на 12 години и заедно с Марина на 11 години правят много успешни дуети на български народни песни популярна музика .Успешно се явяват на руски конкури като печелят престижни награди !

Маргарита на последния конкурс "Пусть всегда будет солнце" спечели 2 място сред явилите се 86 участника от цялата страна и се очертава като най-добрата изпълнителка на руски песни в България !

Марина много успешно пее песните на Алла Пугачова и оставя свой почерк в изпълнението !Двете са най-добрите певици на Регионално ниво и често канени за откриване на празници от национално значение.

Маргарита Бориславова Бочева за конкурса Детска Евровизия!

 

Маргарита Бориславова Бочева за конкурса Детска Евровизия!

Маргарита Бориславова Бочева за конкурса Детска Евровизия!