Компютри "JAR Computers" - Самоков

 

Предмет на дейност

JAR Computers e сред утвърдените компютърни фирми на Българския пазар. Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, разработка и продажба на приложен софтуер, предлага цялостни решения в областта на:

♦ ИТ оборудването

♦ Изграждане на мрежова инфраструктура

♦ Комуникации

♦ Системи за видеонаблюдение

♦ Информационни системи

♦ Климатизация

♦ Сервиз и поддръжка

Освен дистрибуция на признати и установени марки на нашия пазар /Intel, AMD, IBM, Western Digital, Seagate, Gigabyte, ACER, Fujitsu, TOSHIBA, Samsung, Philips, Canon, HP, Brother, Panasonic, HITACHI, EPSON, XEROX, LEXMARK, и много други/, JAR Computers е официален представител и директен вносител на производители като: Kingmax, Zalman, Thermaltake, Spire, Artronic и JNC.

Резултати

JAR Computers успешно сe развива и разраства през своето 20-годишно съществуване. Фирмата разполага с офиси и магазини на територията на София. Създадена е мрежа за продажби в близо 30 големи града в страната, посредством собствени търговски обекти, франчайзинги и представители. Фирмата работи с около 150 активни дилъри в цяла България.

Мисия и цели

Мисията на фирма JAR Computers е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти и услуги, съобразени с техните потребности, като спомага развитието и растежа на своята търговска дейност, осъществявана във висококонкурентна среда, чрез инвестиране и развитие на търговската мрежа и човешките ресурси. Едни от най-важните елементи от фирмената политика в 20 годишната история на JAR Computers са коректното обслужване на клиентите, бързата доставка на поръчаните продукти и изключително изгодните ценови условия.

joomlamodniyportal.ru

Тел: +359 (0) 878 26 11 15

Тел: +359 (0) 722 6 11 15

Факс: +359 (0) 722 6 11 15

e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

https://www.jarcomputers.com/

Работно време: от Понеделник до Петък от 10:00ч. до 18:30ч.

Почивни дни: Събота и Неделя 

Kak da stigna